Källa: Grilla med Sara

Smidig smaksensation för somriga utflykter!

4 skivor oxfilé
salt
svartpeppar
50 gram ruccola
4 skivor smarrigt surdegsbröd
1 scharlottenlök
1 dl färskriven pepparrot

Pesto:
50 gram pinjenötter
1/4 stor knippe bladpersilja
½ kruka basilika
½ kruka timjan
½ kruka dragon
50 gram parmesanost
1 vitlöksklyfta
0,5 d olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar

Rosta pinjenötterna ljusa i torr stekpanna. Grovhacka persilja, basilika, timjan och dragon. Grovriv osten. Ta undan lite nötter till garnering och mixa resten med vitlök och olja som tillsätts droppvis.
Krydda köttet med salt och peppar & grilla.
Lägg lite rucola, strimla lök & nygrillad oxfilé på varje brödskiva. Toppa med pesto och avsluta med att riv över pepparrot.
Servera!


1 vote, average: 1,00 out of 1 (1p)

Rapportera inlägg